• Novinky

            • Dotácia na stravu v šk. roku 2022/2023 - informácia

            • MIlí rodičia, 

              dotáciu na stravu bude možné poskytnúť len pre:

              1) dieťa žijúce v domácnosti, ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi (potvrdenie vydáva Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny)

              2) dieťa žijúce v domácnosti, ktorej príjem je najviac vo výške životného minima (potvrdenie vydáva Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny)

              3) dieťa, ktoré navštevuje posledný ročník materskej školy alebo navštevuje základnú školu a žije v domácnosti, v ktorej si ani jeden člen domácnosti neuplatnil na toto dieťa nárok na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré dovŕšilo šesť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku, žijúce s ním v domácnosti podľa osobitného predpisu (zákonný zástupca je povinný vyplniť a predložiť cestne_vyhlasenie_od_01_07_20226151.docx​​​​​​​

              Vyššie uvedené potvrdenia/čestné vyhlásenie pre uplatnenie nároku na bezplatné stravovanie dieťaťa/žiaka od 01.09.2022 je zákonný zástupca povinný doručiť osobne vedúcej školskej jedálne pani Eve Matinovej alebo vedeniu školy v termíne do 31.07.2022. 

            • Letné prázdniny

            • Letné prázdniny nám začali 1. júla a trvajú do 31.  augusta 2022. Školský rok 2022/2023 začína 5. septembra  2022 . 

              Všetkým deťom a  žiakom  našej ZŠ s MŠ prajeme veľa slnečných dní a príjemné prežitie letných prázdnin plné zážitkov, úsmevu a radosti.    

            • Slávnostné ukončenie školského roka 2021/2022

            • Slávnostné ukončenie školského roka 2021/2022 sa tento rok  mohlo uskutočniť  na dolnej chodbe v budove školy.  Začalo sa slávnostným nástupom žiakov 9. ročníka, s ktorými sme sa spoločne rozlúčili.  Pre našich absolventov  bol školský  rok  2021/2022 posledným na tejto škole. Poďakovali sa všetkým pedagógom za vedomosti, prístup a  trpezlivosť, ktorú s nimi za tie roky mali. Po rozlúčke nasledoval príhovor starostky obce Bracovce PhDr. Ivany Kolesnáčovej a potom pána riaditeľa Mgr. Petra Nováka, ktorý v krátkosti zhodnotil školský rok, vyzdvihol žiakov, ktorí úspešne reprezentovali našu školu, žiakov, ktorí dosiahli v tomto školskom roku vynikajúce výsledky  a  poďakoval všetkým žiakom,  pedagógom, odborným zamestnancom a všetkým nepedagogickým zamestnancom  za vykonanú prácu. 

              Po príhovore boli slávnostne ocenení  najlepší žiaci školy a taktiež sa ocenili žiaci  za zber papiera a zber gaštanov.  Po ukončení  sa všetci rozišli do tried, kde ich čakala celoročná výplata – vysvedčenie. Mnohí odchádzali s usmiatou tvárou, niektorí si snáď uvedomili, že musia na sebe ešte popracovať. Všetkým žiakom, pedagógom a zamestnancom školy prajeme príjemný oddych, veľa slnečných dní počas prázdnin a dovolenky. Uvidíme sa opäť v septembri! 

            • Koncoročná opekačka 5.A a 6.A

            • V stredu 29.6.2022 si žiaci 5.A a 6.A spríjemnili posledné dni v škole spoločnou opekačkou v areáli školy. Spoločnými silami sme si pripravili všetko potrebné, čo sme potrebovali. Využili sme naše nadobudnuté znalosti a úspešne sme založili oheň. Pochutnali sme si na vlastnoručne opečených dobrotách a tešili sa na záver školského roka. Mgr. K. Pančík Baloghová, Mgr. J Miňová